Споменот врежан во камен

 
 
 
 
За нас
 
"Драби Комерц е фирма основана во далечната 1992 година. Главна дејност на фирмата е изработка на сите видови надгробни споменици и галантерија. Располагаме со широка палета на мермери и гранити.
Со нашето 30 годишно работно искуство можеме да понудиме квалитетна изработка и остварување на Вашите желби и замисли.
Располагаме со сопствено производство и вршиме комплетна изведба на споменици, скалници, кујни, окапници, вазни и маси."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Споменици
 
 
 
Споменици
 
Изработка и одржување на сите видови споменици
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Галерија - Споменици

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Галантерија

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Адреса
 
Боца Иванова 11,
1000, Скопје
 
 
 
 
Телефон
 
+3892 2614271
+38970 219 965
 
 
 
 
Маил
 
drabicommerce@gmail.com
 
 
 
 
 
 

Контакт

 
*
 
*
 
*