Kujtimi i gdhendur në gur

 
 
 
 
Për ne
 
"Drabi Komerc është një firmë e themeluar në vitin 1992. Aktiviteti kryesor i firmës është prodhimi i të gjitha llojeve të gurëve të varreve dhe aksesorëve. Kemi një gamë të gjerë të mermerëve dhe graniteve.Me përvojën tonë 30 vjeçare të punës ne mund të ofrojmë punim cilësor dhe përmbushje të dëshirave dhe ideve tuaja.Disponojmë me prodhimin tonë dhe kryejmë një ndërtim të plotë të varreve, shkallëve, kuzhinave, ulluqeve, vazove dhe tavolinave."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Varre
 
 
 
Varre
 
Varre - Punime dhe mirëmbajtje e të gjitha llojeve të varreve
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galeria - Споменици

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aksesorë

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adresa
 
Boca Ivanova 11,
1000, Skopje
 
 
 
 
Telefoni
 
+3892 2614271
+38970 219 965
 
 
 
 
Mail
 
drabicommerce@gmail.com
 
 
 
 
 
 

Kontakti

 
*
 
*
 
*